Book tip: Skymningslandet
IMG_7756(red800)

 

This is mostly a tip for my Swedish readers, since it's a book tip and a book in Swedish from a Swedish author. But nontheless, it's a great book! And the smoothie next to it is a new favourite of mine, with strawberries, yoghurt, banana and mint leaves. A real hit!

// Boktips on it's way! Så, den här boken är en vi läst i bokcirkeln precis, och den är verkligen något jag vill rekommendera. Den kanske inte är det bästa litterära verk jag läst i mitt liv, men den är helt okej. Framförallt om man vill ha något lagom spännande att läsa på stranden i sommar, eller inomhus om det skulle regna mycket.

Den handlar om Martina, som är trött på att ha ett osäkert liv med ett skitjobb som städare på ett hotell. Hon möter en kompis från gymnasiet som erbjuder henne en natt på sitt jobb, på en herrgård, där hon jobbar för en äldre dam. Martina får även hon ett jobb, och snart är de 5 ungdomar som jobbar på herrgården. De lever som om det vore 1940-tal, eftersom tanten i herrgården stannade upp då rent psykiskt. Sen händer en mängd olika saker som komplicerar allt.

Helt klart värd pengarna man lägger på den, framförallt om man köper den online. Om ni läser, kommentera gärna vad ni tyckte om boken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like