Top 3 bästa podcasts med bara tjejer
Tänkte att jag, som lyssnar på podcasts typ dygnet runt när jag är ledig från skolan, kunde dela med mig av mina 3 favoriter - som bara innehåller tjejer! Lyssnar i princip inte på några podcasts med män i, men det betyder ju inte att jag inte har mina favoriter med bara tjejer för det!? Så här:

ebba-fanny-itunes

Ebba och Fannys podcast

Ebba och Fanny är systrar, och Ebba är ingen mindre än Ebba Zingmark som driver modeblogg och bor i Berlin! Hennes syster Fanny bor kvar i Umeå, och har bland annat varit med och gjort en bok som står i min bokhylla.

 

fredagspodden-hannah-amanda-itunes

Fredagspodden med Hannah och Amanda

Kanske att den här podden är den mest självklara egentligen, och en av de första man får tips om när man frågar efter poddar att lyssna på. Hannah och Amanda är också systrar, och har hela 154 fantastiska avsnitt att lyssna igenom samtidigt som det kommer nytt avsnitt varje fredag!

 

sandra-och-michelle-itunes

Sandra och Michelle

Sandra Beijer och hennes bästa kompis Michelle, som driver en av mina bästa, bästa poddar! Varje podd har ett tema, som Sagostund, Relationen till mat, och den som kom ut idag - Om att bli gamla. Alla dessa syns ju även på bilden, men det finns gamla poddar med tema Paradise Hotel, Mens, Träning, och typ ja, ni fattar. Massa avsnitt!
Har ni några tips på poddar jag kan lyssna på, som påminner om dessa? Letar ständigt efter fler eftersom arkiven tar slut så fort!

//3 podcasts in Swedish, including only women. If you understand Swedish, I really recommend these, if don't, please recommend me some great podcasts in english! Preferably with women only, since I prefer those ones.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like