In Swedish: Recept-tips från Bonniers Vegetariska Kokbok
IMG_5707(red900)

Jag har ju påpekat några gånger nu att jag älskar god mat, och så är det verkligen. Mest av allt försöker jag göra så mycket vegetarisk mat som möjligt, även om jag inte är vegetarian själv. Dels för att det är bra för miljön, dels för att det är bra för djuren, och dels för att det är bra för plånboken. Att det dessutom ofta är gott brukar inte vara något negativt.

Idag tänkte jag därför dela med mig av ett tips från en av mina bättre vegetariska kokböcker! Det här receptet finns i Bonniers Vegetariska Kokbok, på sidan 88, och är en pasta med körsbärstomater, ricotta och parmesan-kräm och mandlar. Helt gudomligt god, kan jag bara påpeka, eftersom vi faktiskt satt upp den på matlistan ännu en gång på en vecka.

Kajsa tipsade mig dock om att parmesanost inte finns utan löpe = inte är vegetarisk. Jag tror dock att ICA har en variant som verkar vara det, en Grana Padano. Jag har mailat, och hoppas på svar snart. Tills dess, är det fortfarande ett bra tips för er som inte är vegetarianer men gärna äter vegetariskt.

Har ni några favoritrecept jag borde testa? Jag är öppen för förslag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like